Nu är den här!!

Det såg ut som att vi skulle bli utan almanacka! Den skickades från tryckeriet i onsdags och vi skulle ha fått den igår, men det kom ingen leverans… Lite nervöst blev det allt!

Efter lite koll, så hade den blivit skickad och var på väg. Vi hade lite is i magen och utgick från att den skulle komma idag, men när klockan hade blivit 14 och ingen leverans hade synts till blev jag väldigt nervös och ringde för att efterlysa den.

Det visade sig att den skulle finnas i Uppsala och de har bara utkörning åt vårt håll på torsdagar… och tydligen hade pallen precis missat torsdagskörningen med en hårsmån och blev då kvar i Uppsala. Okej, vi får fixa hämtning där då, sa jag eftersom vi måste ha almanackan nu!

Jag ville försäkra mig om att det fanns folk i Uppsala som kunde lämna ut almanackan till oss, men efter samtal med leverantören visade det sig sedan att pallen hade kommit till Norrtälje och fanns hos en firma som skulle köra ut den på måndag. Janne fick slänga sig i bilen och åka och hämta den. Det var på håret innan de stängde för helgen! Pust! Inget är som lite dramatik för att få igång pulsen när man är trött efter en tuff vecka med förberedelser!

Cecilia och Jan
Cecilia och Jan

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670