Lyckligt slut!

Vi tog emot ett samtal från en kvinna som varit och gått i motionsspåret utanför Norrtälje. Hon hade sett en katt sitta i diket, men tänkte inte så mycket på det. När katten fick syn på henne skrek den och kastade sig mot henne! Hon höll på att snubbla på kattens iver att bli sedd. När hon klappade den kände hon att den var mager, blöt och kall så hon bestämde sig för att ta den med sig hem innan hon kunde ta nästa steg.

Kvinnan ringde till oss och bad om att få komma in för att kolla id-märkning på katten. Det var en otroligt kelig och glad kastrerad hankatt.

Kelig kille
Kelig kille

 

Det visade sig att han var både chippad och registrera 🙂 En Atlas hemmahörande i Fågelsången i Norrtälje. Jag fick tag på husse och han var lättad att få höra att Atlas blivit hittad. Atlas hade varit borta i nästan två veckor och han hittades nästan 1,5 kilometer från sitt hem. Hur Atlas hamnat där får vi aldrig veta, men det vi vet är att han aldrig kunnat tala om vad han hette, var han bodde eller sitt telefonnummer om han inte varit chippad och registrerad. En lycklig kille 🙂

Atlas
Atlas

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21