​Nypremiär av Sveriges kattigaste program Katt & Company

Tobbe “Tobbe Trollkarl” Blom är kvar som programledare, men annars är det ett mycket kattigare program. Vi tar katter på största allvar och programmet är fullmatat med kattfakta, kattfilmer och kattungar.

Foto: Erik Björkheim, SVT Barnkanalen
Foto: Erik Björkheim, SVT Barnkanalen

 
– Känns otroligt kul att ännu en gång bjuda Sveriges alla kattälskare på det bästa programmet ever! Allt är nytt, mer show, lite härligare, mycket kattigare! Den här säsongen blir lärorik och väldigt underhållande, mycket tack vare våra nya stjärnskott, kattestaren Vilfred och världens bästa sidekick Elton, säger Tobbe Blom.

Till sin hjälp har Tobbe Vilfred och Susanne, som kommer att ge poängtassar till tio olika kattraser och utse Sveriges bästa familjekatt!

Susanne Hellman Holmström är kattexpert och känd från SVT:s Go’kväll och P4. Barnreporter Vilfred har medverkat i Allsång på Skansen och Musikhjälpen.

– Det är ett unikt och kunskapshöjande program som jag tycker att alla kattvänner ska titta på. Du får se olika raser ur ett perspektiv som du aldrig har sett tidigare, säger Susanne Hellman Holmström.

Vi ska också ut i rymden på ett hisnande äventyr med Kattonauterna. Luften håller på att ta slut på rymdstationen Tigris. Kan katthjältarna och rivalerna rädda den från att gå under?

Du kan se Katt Company i Barnkanalen 18.30 på söndagar med start den 25 september.

I episod 1 betygsätts Ragdoll, som är Sveriges populäraste raskatt.
Dela gärna detta med alla dina kattvänner. Mjau så länge! =^..^=
/ Susanne

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21