Princess hälsar

Hon är fortfarande igång däremot! Flänger runt som en galning och jagar allt som rör sig, helst snören… Men även fötter, strumpor och godis som “råkar” trilla ut på golvet.
Fredagsmyset gäller därmed även kisse – vilket hon verkar ha förstått då hon är först fram till skafferiet efter middagen på fredagar…

Hon ser till att vi inte försovit oss också (en riktig väckarklocka kan jag lova), så trots att vi ihärdigt visat henne att hon inte får vara i sängen (vilket respekteras i övrigt) så hoppar hon upp på ens mage och jamar på morgonen när hon tycker att vi sovit för länge.

I övrigt har hon fått vara ute och nosa lite i koppel, men tyvärr är hon världens mest ofotogeniska katt när man är utomhus. Det har i alla fall gått bra och hon har lyckats charma grannarna ordentligt!

Vi har även hunnit med en veckas semester hos mina föräldrar i Stockholm då hon myst och tvättat min gamla kisse i öronen. Det gick över förväntan och jag trodde knappt att hon skulle vilja åka hem efter att ha blivit bortskämd i flera dagar, men med lite övertalning kunde hon gå in i buren igen.

Nu ska vi återgå till vårt söndagsgos i soffan!

//Signe, Madde & Franz

Matte och Signe
Matte och Signe

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21