Åtta iväg

Kattstallet hjälper oss med åtta katter eftersom vi behöver minska antalet individer på katthemmet nu när vi har personalbrist eller hur man nu ska uttrycka det. Sofia jobbade sin sista dag på nyårsafton och Lotta är sjukskriven, så vi har fått planera om allt.

Jag är verkligen utarbetad. Kan inte tänka alls. Glömmer bort allt. Vet inte vad jag håller på med eller vart jag är på väg för stunden. Göra två saker samtidigt? Glöm det! Finns inte på kartan längre… Skitjobbigt för jag är van att göra tio saker samtidigt!

Så nu måste vi minska ner antalet katter ytterligare eftersom vi inte har volontärer regelbundet och det går inte att planera verksamheten på kanske. Katterna ska ha sitt varje dag oavsett och det faller på mina axlar.

Jag har inget emot att städa och fixa med katterna. Tvärtemot! Den delen är givande och avstressande, men det är ju inte bara det som ska göras. Mail, telefon, räkningar, visningar, hemsida osv. Det är oändligt mycket som måste göras. Det är svårt att föreställa sig att det är så mycket, men katthemmet har vuxit mycket sedan jag tog emot Lillan 26 januari 2010.

Kattstallet lyssnade på mitt nödrop i vår interna fb-grupp och lovade ta åtta vuxna katter och det är en otrolig hjälp.

Så nu bar det iväg mot Stockholm och Vällingby med åtta katter. Det var inte lätt att veta vilka jag skulle välja och det var in i det sista som jag väntade med att bestämma det.

Cecilia  (står parkerad)
Cecilia (står parkerad)

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21