Spårlöst försvunnen 

Det är många som hör av sig till katthemmet några dagar efter att de tagit hem en ny katt och är väldigt oroliga för att de kanske släppt ut katten av misstag, för de kan inte hitta katten någonstans. Att tro att man släppt ut kisse av misstag skulle ju göra vem som helst galen av oro!

Det är bara det att katter är specialister på att hitta gömställen. Gömställen man inte ens kunde drömma om fanns! Hur man än letar och vänder upp och ner på huset så hittar man dem inte. 

Ja, nu har det nästan gått ett dygn sedan jag såg Goliat och ja, man blir lite nojig över att han kanske tagit sig ut på något sätt. Vi har lyft på soffan och fåtöljer, lyst med ficklampa under, över och bakom saker för att titta i allt… Ingen Goliat! Det kan ju inte finnas så många gömmen som en åtta kilos pittbullkatt kan gömma sig på tycker jag, men tydligen! 

Sen hörde vi honom helt plötsligt på kvällen. En nysning bakom oss. Från skrubben (Lages blivande rum 😉 ) Bara så där! Jag hade tittat överallt! Man blir ju samtidigt lite nyfiken också! Var har han varit i nästan ett dygn?!

Sen återgick han till “sin” plats i kattvinden igen. Skillnaden var bara att han nu ville gosa när jag gick dit 🙂

Goliat
Goliat

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 123 161 20 01