Grovsta spa

Efter en dag utan att ha blivit slickad av en kattmamma, utan bara gnuggad i baken av en tvåbening. Ja, då blir man smutsig och behöver bada. Speciellt från midjan och ner. Någon lite olycka eller kanske två kan ha skett i bädden när man sovit och ibland även på ett syskon, men det förnekar vi.

Tripp, den största kattungen, är lite lös i magen idag. Annars är han är pigg och matglad. Idag invägd på 172 gram.

Tripp

 

Det är faktiskt ganska skönt att vara på Grovsta spa. Först får man bada och bli intvålad, masserad och sedan får man duscha av sig. Invirad i en varm handduk och sen får man lite massage till. När man är klar på spaavdelningen får man gå in på middagsbuffen, där man får äta precis hur mycket mjölk man vill!! Verkligen att rekommendera.

Tripp

 

Trulls, mellankillen, behövde så klart också ett bad och även han fick en spabehandling. Efter att ha fått höra av brorsan hur skönt det var, så vägrade han nöja sig med mindre 😉

Trulls är idag inväg på 152 gram.

Trulls

 
De gillar verkligen uppmärksamheten.

Gulli och Cecilia

 

Mmmm… Lite mer till höger…

Gulli

 

Minstingen, Gulli, hon är hel nöjd efter att ha blivit masserad, ätit sig mätt och ligger nu och värmer sig på en värmeplatta.

Gulli är idag invägd på 104 gram. (Mammas lilla hjärtegull)

Gulli

 

Killarna är också väldigt nöjda. Trulls spelar blyg för kameran.

Trulls

 

Vaffö, vaffö då rå? Vaffö gö ni på dette viset?

Trulls

 

Ursöt, med liten punkfrisyr 🙂

Trulls

 

Lite mer massage efter maten sitter inte helt fel.  De har vant sig vid oss och de har slutat att skrika som de gjorde första dygnen. De har börjat kurra nu varje gång man tar i dem eller lyfter upp dem. Det puttrar så roligt. Inte alls som en vuxen katts kurr. Jätte härligt!

Tripp och Trulls

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670