Lite tyckande

Vi hade ett inbokat möte idag med vägföreningen. De skulle komma och titta på diket intill katthemmet. De kunde tyvärr inte hjälpa oss ekonomiskt att lägga igen det, men vi fick göra precis som vi ville bara det blev fackmannamässigt utfört. Jag frågade speciellt om vi fick flytta väggen på utegården närmare vägen än planket stått tidigare. De hade inga problem med det. Det är toppen för det innebär att det blir lite större för katterna. Ett steg närmare.

Gubbar som pratar

 

Moa kom tillbaka till oss. Hon och Frida gick inte ihop så bra som vi trodde. Kanske blir det Rick som får flytta hem till Frida istället. Jag får veta på måndag hur de bestämt sig.

Moa traskade rakt in i katteriet och fram till den boxen hon bodde i innan hon flyttade. Jag öppnade och hon skuttade in. Hon tittade runt, åt lite och satte sig sedan på en hylla.

Moa

 

Ralle kör fortfarande med att han ska bli inburen efter vi städat 🙂

Ralle

 

Jag har jobbat lite med hemsidan och gjort en ny sida för ungkatter eftersom vi har några stycken som inte riktigt är kattungar längre, men de är inte vuxna heller. Jag har försökt skapa en skala från ett till fem där katterna får ett betyg för hur tama och tillgängliga de är. Tänkte att det skulle hjälpa de som tittar på katt att förbereda sig innan man träffar den man är intresserad av. Jag berättar alltid på telefon om det är en blyg eller rädd katt de vill träffa, men det är ändå inte riktigt som att det går hem och så blir de nästan lite chockade när de får träffa den rädda katten.

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670