En busig trio

Tre busiga syskon har glatt börjat att utforska sin box. De vågar sig iväg en bit från mammakatt. Man blir modigare när man är fler.

Tessie, Tord och Tuva

 

De har lite smått börjat med att busa med varandra nu. Det är lite vingligt och de är klumpiga, men de är på gång 🙂 De har inte börjat gå på lådan än, men det är bara en fråga om dagar innan de börjar med det. Bäbismat har de börjat smaka på också.

Tord, Tuva och Tessie

 

Detta är en vanlig klätterpinne som man kan köpa billigt på diverse ställen, men som ni ser så skulle den inte fungera så bra till en vuxen katt. En vuxen katt behöver en klöspinne som är minst 80 centimeter lång. Annars kan de inte sträcka ut sig ordentligt och då passar kanske soffan bättre…

Det är också viktigt att man placerar klöspinnen/möbeln på ett bra ställe. Katter gillar att vara med, så klöspinnen ska stå i det rum som familjen är mest i. Köket eller vardagsrummet.

Tord och Tessie

 

Jan sågade till hyllorna till tvåan på förmiddagen, så jag kunde göra första strykningen.

Hyllor

 

En ny servett som Maj hittat hamnade på pall nummer tre. Det blev jätte bra! Pallen är nästan klar. Ska bara lackas. Två pallar till to go. Katterna kommer säkert hamna på ljus också 😉

Pall nr 3

 

Jag håller på att förbereda inför morgondagen när jag ska stå på Granngården i Rimbo och prata om katthemmet.

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670