Alla bara äter och sover inne på BB

Missy är lite blyg för mig, men jag får titta på hennes fem små och de mår alla bra.

Missy med små

 

Killarna i boxen bredvid, de mår också bra.

Mariettas grabbar

 

Sedan har vi fått en liten utbyting inne i tredje boxen… Det är minstingen i Nellys kull som hela tiden blev undanputtad av alla andra större och hungriga syskon. Hon fick därför för lite mat och klarade då ännu sämre av att konkurera med alla de som är större och starkare, så jag tog ett snabbt beslut att flytta på henne. Hon får bo hos en av de nya mammorna, Fia-Lotta.

Visserligen är det en åldersskillnad på ungarna, men storleksmässigt är det inte så mycket som skiljer på dem och Fia-Lotta välkomnade utbytingen med öppna armar.

Fia-Lotta och utbytingen

 

När jag skulle mata Sivan, Nelly och Tora blev jag överfallen av tre vrålhungriga småttingar som slängde sig över maten!

Igår var de inte intresserade av att smaka på fast mat, men idag var tre av fem väldigt intresserade 🙂

Seppo, Sia och Sonny

 

Medan Sivans egna små åt fast mat, så matade hon sina barnbarn. De yngre i gruppen. Tord var framme och tittade nyfiket på dem.

Tord tittar in till Sivan

 

Hungriga minsann!

Sivan

 

Det är mysigt också.

Sivan

 

Vitas kom in idag. Han är sex år och har stått på väntelistan hela året för att husse visste att Vitas inte fick följa med till det nya boendet. Lite blyg just nu, men väldigt snäll. En stor härlig kille.

Vitas

  

Jan har grävt på baksidan hela dagen med en grävare vi har fått hyra för halva priset. Vi börjar med att försöka få fason på diket.

Jan

 

Sasha kom på besök idag.

Sasha

 

Hon skulle prova ut en ny sele, men hon var mer intresserad av att hälsa på hundarna. Hon började med Zelma…

Sasha

 

…och ville sedan hälsa på Theo.

Sasha och Theo

 

Figaro är väldigt nyfiken av sig. På gott och ont. Härom dagen hittade vi honom sittandes i baksätet på en bil som stod här på parkeringen. Det var två katter som lämnats in på pensionatet och ägaren skulle åka vidare till västkusten… Tursamt nog så såg vi Figaro innan hon åkte och kanske inte upptäckt honom förrän hon stannade på en rastplats någonstans i södra Sverige!

Figaro är också väldigt intresserad av att komma upp på vinden ovanför katteriet. Han smet upp en gång förut och fick då blodad tand. Nu hade husse tyvärr hunnit stänga luckan…

Figaro

 

Han försökte länge med att få upp luckan själv.

Figaro

 
– Jag ska nog ta mig upp där på något sätt ska ni se. Under tiden kan ni ju ta å putsa fönstret!

Figaro

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670