Plus 390 gram

Gertrud har börjat lägga på sig. Hon är fortfarande mager, men hon har gått upp 390 gram på den vecka som hon spenderat på katthemmet.

Gertrud och Lotta

 

Grävandet fortsätter. Dräneringsröret och geoduken är på plats. Jan och Christer har fyllt på med makadam. Grannarna kommer förbi och tittar vad vi  gör och kommer med hurrarop.

Baksidan

 

Eftersom vi fick lov av vägföreningen att flytta ut planket närmare vägen, så skapade det en möjlighet att även göra utegården bredare. Från början var det tänkt att väggen skulle gå mellan nya dörren och fönstret. Man får inte ha ett bås i form av en kil, för att en katt bli trängd i spetsen och det kan skapa tråkigheter. Nu blir kilens spets vid husknuten och då kan vi flytta väggen en meter efter fönstret utan att det första båset får en spets.

Marken måste sänkas 10-15 centimeter för att balkongdörren ska kunna öppnas efter det att vi byggt golvet, men vi kom på att vi bara behöver sänka marken där första båset blir så gör vi ett trappsteg in till nästa bås. På så sätt sparar vi mycket tid.

Christer och Jan

 

Det var inte bara grannarna som var nyfikna på att följa arbetet, utan även de på insidan av huset.

Paradis och Moa

 

Bella har blivit tingad idag.

Bella

   

 Mariettas killar börjar se ut som små björnar. De är goa och runda mini-Bennisar.

Mammas pojke

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670