Aslan hälsar (Killen)

Nu har Aslan bott hos oss i snart 2 månader och det går jättebra! När han klev ur buren hemma var han väldigt nyfiken och ville inspektera hela huset, han var inte alls rädd, tvärtom verkade han glad över att ha så mycket utrymme. Våra andra katter Maja, Moltas och Twiggy var till en början skeptiska, men nu går det jättebra! Bäst kompis har Aslan blivit med Moltas, som han gärna putsar på huvudet.

Aslan är ingen latmask! På kvällarna efter maten pratar han med oss och säger att nu är det lekdags! Då får de andra katterna vara på sin vakt då Aslan sätter igång och jagar dem (oftast lilla Twiggy) upp och ner för trappan!

Moltas, Aslan och Twiggy

  
För ett par veckor sedan började vi med att släppa ut Aslan så nu gör han av med en massa energi ute istället. Han racear runt på gräsmattan och far upp i det ena trädet och sen iväg och upp i nästa… Man kan faktiskt tro att det sitter ett lejon i äppelträdet 🙂

Aslan i trädet

  

Aslan är en väldigt stor katt, och väldigt stark… Efter bara några dagar hade han sönder klöspelaren… Husse har sagt att han ska laga den, vi får se när… Aslan är en otroligt snäll och mysig katt som gärna vill vara med, helst ligger han vid huvudkudden.

Aslan trivs här hos oss och vi är så glada att ha honom i familjen!

Aslan och klöspelaren

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670