Paradis flyttar

Telefonen går varm och besökarna hopar sig i dörren. Man vill hämta katt, titta på katt, klappa katt, adoptera katt och lämna in katter. Ett samtal handlade om en skygg kattmamma som födit i en bod i helgen. En annan hade plötsligt tre små kattungar som sprang runt på tomten, utan en mamma i sikte. Vi skulle lätt kunna få in 1000 katter på studs! Att det finns så många katter som behöver hjälp!? Det tar aldrig slut.

Vår vackra Paradis flyttade till sitt nya hem idag. Vi kommer sakna henne. Hon har varit hos oss så länge nu att hon är en del av oss. Hon är en av det gamla gänget. Vi önskar henne lycka till och håller tummarna.

Paradis har bott hos oss i 445 dagar.

Paradis

 

Elon och Mario har blivit tingade.

Elon och Mario

 

Lejonet Leopold har blivit tingad och flyttar till en barnfamilj i början på nästa vecka.

Leopold

 

Spike har också blivit tingad idag. Han kommer att bli ensamkatt denna gång. Han kommer att bo i Täby där han blir innekatt och sedan får han vara utekatt på landstället här i Roslagen.

Spike

 

Sheltie flyttade i dag till sitt nya hem i Norrtälje. Hon har bott 13 dagar på katthemmet.

Sheltie

 

Hasse och Tage blev adopterade tillsammans. De flyttar till en av våra volontärer. Killarna har bott på katthemmet i 46 dagar.

Hasse och Tage

 

Arne har sökt sig hem till en dam flera gånger. Han vill inte ha mat. Han bara traskar runt i hennes hus innan han går ut igen. Han har gjort så flera gånger nu. Damen skulle stänga in honom nästa gång han kom förbi och sedan ringa till husse.

Husse har sett Arne jaga sork på ett fält runt 100 meter från sitt hus, men Arne vill inte komma när husse lockar på honom. Det är inte lätt eftersom de inte känner varandra. Men snart så borde Arne vara till rätta igen.

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670