Sju kattungar

Jag fick ett samtal från en kvinna om åtta kattungar som skulle avlivas på en bondgård. Det var två kullar som hon hade tagit hem dem, men det visade sig att hennes dotter var jätte allergisk och de kunde inte ha kvar kattungarna. De hade lyckats hitta hem till en av dem.

Varför kommer man på att man inte vill ha kattungar när de är åtta veckor?! Och inte innan de blir till och kastrerar sina honor?!

Liten och rädd

 

Flera av dem hade en pågående ögoninfektion och säkert är de fulla av mask.

Fyra av sju

 

De är rädda så klart, men de är hanterbara. Vi ska nog få ordning på dessa små och hitta nya bra hem åt dem.

Liten

 

Inget klotter på skylten på två dagar nu. Peppar-peppar!

Elvira behövde komma hit omgående för att hon trivdes inte alls. De hade inte lyckats komma på vad det är som inte är bra. Elvira kissar och bajsar på andra ställen än i lådan och man hade provat många olika saker för att lösa problemet, men inget har fungerat. Alla i omgivningen har sagt att det bara är att avliva då, men de tycker inte att det är ett alternativ. Vi har inte plats att ta emot en katt nu, men vi gjorde en deal att om de adopterade en annan katt, så kunde Elvira ta den platsen.

Och så fick det bli. De fastnade för Tanja, så hon fick flytta till Rimbo och Elvira fick ta hennes plats på katthemmet. Det är samma hem som Monty, som också kommer härifrån, bor i.

Tanja har bott på katthemmet i 166 dagar.

Tanja

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670