Kärlek, vård och omsorg

Pontus får sig lite ansiktsvård. Han och brorsan har en ögoninfektion. Inte helt ovanligt på kattungar. De mår bra och busar som bara den trots kladd i ögonen.

Lotta och Pontus

 

Vår lilla Piraten får sig också en omgång med tvättlapp och ögonsalva.

Piraten

 

Linn mår inte alls bra idag. Hon har inte ätit eller druckit ordentligt på några dagar. Hon bara sover. Idag fick dropp och kortison av veterinären, så får vi se vad som händer. Lotta bäddade mjukt i en transportbur med en värmeplatta. Evening gick genast in och lade sig hos Linn när vi ställde in henne efter veterinärbesöket.

Evening och Linn

 

Arne har till slut gått att fånga in 🙂 Arne har setts kring huset där han slet sig ur selen under ett hastigt åskoväder. Han har kommit och ätit, men så fort husse har visat sig har Arne gömt sig eller sprungit iväg. I flera omgångar har vi försökt att använda kattfälla för att försöka fånga Arne, men han har inte varit tillräckligt hungrig verkar det som, men nu när det börjat bli kallt så har Arne nog haft svårare för att fånga sork. Han gick in i fällan för att äta och nu är han inomhus, för att landa och lära känna nya husse.

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670