Hasse

Hasse är en före detta sommarkatt, som har bott de senaste två åren hos den familj som hittade honom. De har en äldre hankatt som det gått hyfsat okej med. Nu har familjen flyttat till lägenhet och herrarna klarar av att bo i lägenheten, men de klarar inte av att vara så nära varandra. Det resulterar i mycket stress och många slagsmål!

Finns det någon som kan ta över Hasse? Eller ha honom tillfälligt tills det finns plats på katthemmet? Situationen är ohållbar eftersom de slåss. Det är 2-3 månader innan vi kan ta emot på katthemmet.

Hör av dig till info@kattcenter.se eller 0176-161 91

Hasse är 3 år, kastreras, id-märkt och vaccinerad.

Hasse

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Det här inlägget postades i Katthem och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.