Ninja och Rick hälsar

Ninja (Frida) och Rick hälsar!

Från dag ett har Ninja varit en myskatt! Hon vill nästan alltid sitta i knät och vara nära. När vi går och lägger oss för kvällen gör hon alltid sällskap och spinner högt och förnöjt, helst på husses eller mattes mage. När husse tittar på naturfilm är det inte heller helt ovanligt att Ninja också tittar entusiastiskt 🙂
Ibland tycker Ninja att Rick är för energisk och lite jobbig och då säger hon ifrån med en tass, men sen tar det inte speciellt lång tid innan de är vänner igen och hon slickar honom ömt på huvudet.

Rick och Ninja

 

Rick var lite tillbakadragen i början, men efter bara ett par dagar tog nyfikenheten över. Det tog inte mer än någon vecka innan han upptäckte hur mysigt det var att bli kliad på huvudet och kort därefter insåg han att det var ÄNNU mysigare att bli kliad på magen. Han lägger sig gärna på rygg och talar om att det är dags att bli kliad, mmh!

Rick

 

Hör han att man prasslar med något i köket är han alltid först på plats och smörar så mycket han kan och hoppas på att det kommer bjudas på något smaskigt eller att det kanske trillar ner något gott från diskbänken.
Ninja är hans stora förebild och han vill göra allt hon gör. Och numer sover också Rick i sängen.

Gott nytt år!

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Det här inlägget postades i Katthem och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.