Hjälp med soporna

Med all snö som kommit, stalkerrättegången och överklagande till Länsstyrelsen bland den vanliga dagliga-ta-hand-om-katterna-jobbet, så har våra sopor inte varit prioriterade direkt… Men nu går det inte att blunda längre, för nu går det inte att få in fler sopsäckar i vårt soprum! (fd. matkällare) Vi skulle bli så glada om de av er som åker förbi katthemmet på väg in till Norrtälje kan svänga in till oss och ta några säckar med er in till Görla. Det är sorterat och klart och det mesta som ska kastas är brännbart. Det skulle underlätta jätte mycket för oss.

Vi började första dagen av året utan brutna ben 😉 och adopterade iväg fyra katter.

Första katten som flyttade var Oden. En moderslös kattunge som hittades ute med sina syskon. Han har bott hos oss i 86 dagar och flyttar nu ut på Väddö.

Oden

 

Katt nummer två att flytta idag var mamma Lana. Hon kom till os från Edsbro med fyra ungar. Hon har bott hos oss i 152 dagar och hon flyttar till en villa utanför Norrtälje.

Lana

 

Katt nummer tre blev Mika som kom till oss från Serafimersystrarna i Bagarmossen där hon dök i maj upp helt avmagrad. Mika har bott hos oss i 152 dagar. Mika flyttade tillsammans med Daphne som föddes ute av en hemlös hona i Gottröra. Hon har bott på katthemmet i 29 dagar. De flyttar till en barnfamilj i Rånäs.

Mika och Daphne

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670