Ägaren hittad!

Tatueringen var som sagt helt oläslig. Hur vi än försökte med olika kombinationer, så lyckades vi inte få någon machande träff tillsammans med Annika på SKK. Fotot på tatueringen har gått runt, men den var verkligen en nöt att knäcka. Det såg ut som att gamle mannen skulle få stanna hos oss ett tag till, men då ringde upphittaren och berättade att hennes förfrågningar gett resultat och en ägare var hittad!

Husse och matte ringde oss och de var här på två röda för att hämta sin älskling. Han blev chippad och omregistrerad. Rasmus var adopterad från Stockholms katthem för sju år sedan. Han var vanligtvis en innekatt i Hässelby, men utekatt på sommarstället och eftersom han är gammelsmal hade han väckt uppmärksamhet. Nu är gåtan löst och Rasmus är hemma igen 🙂

Tänk på det när ni ser en katt som ni inte vet var den hör hemma. Fråga runt hos alla. Man kan sätta på katten ett halsband med en uppmaning om att ägaren ska ringa. Mata inte på en gång. När katter får mat blir de lite förvillade och stannar gärna och sedan kanske de inte går hem som de ska.

Matte och Rasmus
Matte och Rasmus

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670