Svar från Länsstyrelsen

Idag kom det ett brev från Länsstyrelsen. Jag började skaka bara jag såg brevet och blev alldeles kall. Det knöt sig i magen.

De menar att det inte har framkommit någon sälskild omständighet till varför deras förtroende skulle vara rubbad i hanteringen av vårt ärende och att de kan klara av att vara opartiska… Jag förstår faktiskt inte hur de kan mena att de fortfarande har kvar något förtroende?

Svar från Eva Merkel och Kent Jansson

Beslut

Jag fick ett samtal från Royal Canin idag där de frågade vad det var som hände med Länsstyrelsen och jag berättade vad som hade hänt. De meddelade att de på grund av det blåsväder som vi befann oss i kunde Royal Canin inte länge sponsra katthemmet. Jag bjöd hit dem för att komma och titta själva hur det ser ut och hur vi arbetar, men de sa att de alltid var väldigt försiktiga med att associeras med de som var i blåsväder och önskade oss lycka till. De kunde uppta sponsringen i framtiden om allt löste sig… Ja, Länsstyrelsen förstör det ena efter det andra som vi byggt upp. Hur ska vi någonsin kunna få upprättelse i detta?

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670