Dräktig!

Ja, lilla familjen Arnström ska till våren bli tre.
Vi skulle åka till Uppsala för några veckor sedan för att hämta katter och på vägen stannade vi och åt. En halvtimma senare var vi mitt på E4 och jag satt och dåsade. Plötsligt kände jag mig dålig och sa till Jan att jag behövde kräkas. – Var ska vi stanna, svarade han eftersom det var mycket trafik. – Jag MÅSTE kräkas! fick han som svar och han fick lov att stanna vid vägkanten. Jag höll på i en kvart och var sedan helt slut.

Taskig mat så klart, men sen när jag satt i bilen och återhämtade mig, så började jag fundera på några saker… Jag hade gått upp i vikt trots att jag trappat upp motionen och varit hård med kosten. Jag hade bortförklarat det med att muskler väger mer än fett, men… Jag är alltid dagvild eftersom jag arbetar så mycket, men skulle jag inte ha haft mens för ett tag sen?! Det var bara att åka till apoteket och köpa ett gravtest.

MinniVi, som jag döpt den lilla till är 12 veckor och 6 dagar idag. Vi var och gjorde ett tidigt ultraljud i dag för att se att allt är som det ska vara och det var det 🙂 Vi kunde se hjärtat slå och MinniVi var väldigt sprattlig. Armar och ben viftade. De hade svårt att mäta alla mått först för det var sådan aktivitet, men till slut så fick de till det. Jan hade i uppdrag att fotografera, men han blev så tagen av MinniVi att det inte blev nåt förevigat. Vi fick en utskrift av barnmorskan med oss hem, som vi kan titta på om och om igen, för att försöka förstå att det är sant 🙂

MinniVi
MinniVi

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670