Besök av en representant från Purina

Idag kom Ewa från Purina hit för att prata om sina produkter. När jag berättade att Royal valt att avbryta sitt samarbete med oss, så var det inte så konstigt att hon ville veta varför och jag berättade. Hon skakade på huvudet och sa att LS gör så mycket konstigt att man  måste göra sin egen uppfattning. Hon tyckte att våra lokaler var jätte mysiga och att allt såg bra ut. Jag berättade även hur mycket mat vi köper per år och hur många nya potentiella kunder vi kan inbringa åt dem per år.

Vidare ville hon veta vad jag var intresserad av och jag berättade att förutom att vi vill ha bra mat till bra priser, så vill vi ha sponsring till öppet hus, och även smakprover, kuponger och annat att skicka med de katter som blir adopterade. Det var inga problem. Det skulle hon fixa och om det var något annat jag kom på var det bara att jag hörde av mig. Hon sa att de även kunde hitta på bra kampanjer åt våra kunder när vi har öppet hus eller andra tillställningar. Det var inga problem för oss att ta hem mat för att sälja i butiken. Vi behövde inte ha hela sortimentet, utan vi kunde helt bestämma själva vad vi ville erbjuda. Det var ett jätte bra möte! Jag är jätte nöjd så här långt, så nu ska vi köra en testrunda med katterna. De är i slutendan de som bestämmer 😉

Sen har Royal mage att skicka ut en kupong på 100 kronor till oss… Skojar de eller!?

Kupong

Kupong

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

This entry was posted in Katthem and tagged , , . Bookmark the permalink.