Rose-update

Allt oftare hittar vi Rose i vår säng. Jag kan busa med henne om jag har handen under täcket och då får jag ta på henne också. Inte annars. Då fäller hon in öronen på en gång, men hon ligger kvar.

– F-n kärring! Hur många gånger ska jag behöva tala om att jag är allergisk mot människor!? Speciellt mot DIG!
– Du tål mig allt snart 😉 Jag är envisare än envisast!

Rose

Rose

 

En förmiddag nu i veckan hade jag kräkts extra mycket, kände mig lite matt och var tvungen att gå och vila en stund. När jag kröp ner under täcket, så upptäckte jag att någon read låg under täcket vid mina ben… En katt tänkte jag bara och lade mig till rätta. Då blev det lite väl närgånget tyckte katten under täcket och ålade sig ut. Det var Rose! Hon blängde lite surt på mig för att jag stört henne, men så lade hon sig till rätta på Jans sida av sängen 🙂 Zelma är helt okej också.

Zelma och Rose

Zelma och Rose

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

This entry was posted in Katthem and tagged , , . Bookmark the permalink.