Ett samtal till…

Idag pratade jag med handläggaren, som var här och gjorde en inspektion på katthemmet för två veckor sedan, och hon berättade att hon inte hittade några brister. Det innebär att hon kommer att avsluta ärendet med att återkalla vårt tillstånd. Det skulle dröja innan jag skulle få den skriftliga rapporten, men hon ville berätta innan den kom. Det känns jätte bra, men samtidigt kan jag inte hjälpa att jag känner; Men vad hände med alla fel som gjorts? Det har ju trots allt orsakat oss en hel del bekymmer.

Informationen har i alla fall gett Jan nya krafter att fortsätta med nya katteriet.

Jan på vinden

Jan på vinden

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

This entry was posted in Katthem and tagged , , . Bookmark the permalink.