Fortsättning följer…

Ja, nu kom det en påminnelse från Länsstyrelsen på en faktura som jag överklagade i november. Jag skickade ett brev på en gång om att jag fortfarande bestrider fakturan. Då fick jag som svar att överklagan skulle varit inne 30 november och enligt Länsstyrelsen har den inkommit för sent och därför ska den avslås. Vem har skrivit på handlingen? Jo, Monica Hellstaf. Trots att vi blivit lovade att hon inte ska ha något att göra med våra ärenden över huvud taget så är hon ändå framme och gör det! Det gör mig ytterst missnöjd…

Jag skrev ihop en överklagan på detta beslut:

Den 1 september 2013 skickade Norrtälje Kattcenter in ett brev till Länsstyrelsen där vi bestred fakturaunderlaget.

Den 24 november 2013 skickade Norrtälje Kattcenter in en överklagan till Länsstyrelsen där vi bestred faktura 32307866.

Efter att ha mottagit en påminnelse på faktura 32307866 skickar Norrtälje Kattcenter den 7 februari 2014 ytterligare ett yttrande om att vi fortfarande bestrider fakturan.

Den 17 februari 2014 mottager Norrtälje Kattcenter ett brev från Länsstyrelsen där de hävdar att Norrtälje kattcenter inkommit för sent med sin överklagan och därför ska överklagan avslås.

Vi hävdar att överklagan som skickades in till Länsstyrelsen den 24 november 2013 har kommit in i tid eftersom Länsstyrelsen själva hävdar att den senast skulle ha skickats in den 30 november 2013. Överklagan ska därför inte avslås med anledning av att den inkommit för sent.

Vi har även vid ett flertal tillfällen begärt att Monica Hellstaf inte ska handha några av våra ärenden. Vi har även i ett personligt möte med enhetschef Kent Janson blivit lovade att andra handläggare ska handha våra ärenden, men trots detta ser vi att Monica Hellstaf handlägger i vårt ärende.

Det är inte acceptabelt då hon uppenbarligen inte kan vara opartisk mot oss och har tydligt visat att hon inte kan kommunicera på ett önskvärt sätt eller kan ta till sig uppenbara uppgifter om bland annat räknefel och feltolkningar av lagtext, som resulterade i ett felaktigt föreläggande som har haft otroligt negativa effekter på vår verksamhet. Hur ska samma person vidare kunna ta opartiska beslut i vårt ärende? Och nu även avslår en ansökan om överklagan trots att den tydligt skickats in i tid.

Jag skriver även ett brev till enhetschef Kent Jansson om detta.

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670