Alla vill hälsa

När vi kom hem sent på eftermiddagen, så var katthemmet så klart det första stoppet för oss. Lotta stod redo att sno åt sig Lage.

Lotta och Lage
Lotta och Lage

 

Zelma är alltid totalt galen att hälsa på mig när vi varit från varandra, men idag drogs hon mot det lilla och nya som var med oss hem. Hon var otroligt nyfiken.

Zelma vill titta
Zelma vill titta

 

Väl hemma var alla katterna glada att vi var hemma och de tänkte så klart på mat när de såg husse i köket.

Alla samlas i köket
Alla samlas i köket

 

Men sedan fick Gulli upp ögonen för att det var något annat som också kommit med hem…

Gulli
Gulli

 

Gulli skuttade över till köksbordet där jag satt med Lage och nosade nyfiket på honom. Inte det minsta rädd. Bara nyfiken.

Medan vi var på sjukhuset har vi pratat om hur var och en av våra katter skulle reagera på Lage och vi var överrens om att Gulli skulle vara först framme. Hon nosade och nosade innan hon avslutade med att gnussa sin mungipa på hans huvud. Så blev han accepterad och en del av familjen!

Gulli hälsar på Lage
Gulli hälsar på Lage

 

Nästa kisse som vågade sig hela vägen fram, med stoora ögon, var Iris.

Iris smyger sig fram
Iris smyger sig fram

 

Även Rose var nyfiken och låg och plirade på oss, lite på håll så klart, medan jag satt och försökte amma i vardagsrummet.

Rose
Rose

 

Sent på kvällen dök Rottie upp från ingenstans. Nosade lite på Lage. Slickade på hans hand och lade sig till rätta för att sova vid hans ben. Jag trodde faktisk att Rottie skulle vara en av dem som skulle ha svårast för att acceptera Lage eftersom hon är otroligt skeptisk mot främmande. När hon var liten kunde hon bli rädd även för mig om jag gått upp på övervåningen och kom ner igen en liten stund senare med andra kläder på mig.

Inget konstigt tyckte Rottie
Inget konstigt tyckte Rottie

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670