Ägare hittad!

Lilja, som vi döpte henne till, kom till oss 5 april. Hon var då väldigt mager och tagen. Hon var tatuerad, men vi hade problem med att tyda den. SKK hjälpte oss att söka, men inga av de allternativ som vi fick fram stämde in på Lilja. Vi la ut annonser på nätet och i NT, men ingen nappade. Det såg ut som att vi inte skulle hitta någon ägare.

Nu har hon varit hos oss i snart en månad. Hon har ätit upp sig bra och vi började diskutera hur vi skulle lägga ut henne för adoption eller sätta ut fler annonser. Vi kom överrens om att börja med att göra ett nytt försök att läsa tatueringen.

Jag gjorde ett försök att tyda den igen med Jans hjälp och fick fram något. Vi sökte i registret och fick fram en honkatt som passade. Hjärtat började slå fortare. Kan det ha varit så att när hon var mager och uttorkad att det gjorde att den suddiga tatueringen blev svårare att tyda?

Jag ringde till SKK för att få ut uppgifterna och fick ett telefonnummer till Danderyd som visade sig inte längre var i bruk… Jag mailade då till polisen för att se om de kunde få fram ägarens uppgifter via personnumret som SKK har och de hittade ägaren på en gång! 😀

Flisa som är född 1998 försvann i början på februari och de hade börjat tro att hon försvunnit för att dö när hon inte kom hem.

Flisa
Flisa

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670