Ash på intensiven

Jag fick veta att Ash fått några epileptiska anfall. Vanligtvis kan man vänta tills anfallet är över och boka tid hos veterinär för att ta reda på varför och sätta in dem på medicin, men Ash anfall blev tätare och de blev bara värre och värre. Matte fick ringa till djurambulansen som tog dem till Albano.

Ash har sedan legat på intensiven i flera dygn. Först fick man inte kramperna att upphöra trots medicin. Ash bröt sönder flera klor på baktassarna och slog sig förr att anfallen var så våldsamma, men sedan började han att svara på medicinerna och han blev krampfri.

Matte var i total chock och behövde stöttning och hjälp. När Ash var redo att lämna sjukhuset var jag och Jan och hämtade honom, så han fick ta det lugnt här. Han är lite lullig från biverkningarna av medicinerna och veterinären tyckte det var säkrast för Ash att ha tillgång till en begränsad yta eftersom han är vinglig.

Han var lite osäker och fräste åt mig, men jag fick klappa honom 🙂 Sist vi träffades bet han mig i armen… För att han var så rädd och stressad. Det har hänt en hel del med hans utveckling 🙂 Han är en bjässe! En riktig bons, fast det får han inte kalla sig förrän han är uppåt 10 år 😉

Ash
Ash

Liten Ash som ny på katthemmet 2012.

Ash
Ash

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670