Blygis till nytt hem

Det var inte uppskattat när jag kom in i 3-4:an med en filt… Alla gjorde sig små och osynliga. När de förstod att jag var ute efter Sorrel så höll de sig långt borta från honom.

Sorrel tittade på mig med stora ögon. Jag stod stilla. Pratade lugnt till honom. Blinkade sakta åt honom. Han försökte att inte synas. Jag tog ett steg mot honom. Han fräste. Jag stod stilla en lång stund. Blinkade och pratade mjukt. Tog ett steg till. Han kröp ihop. Jag förde fram handen. Han fräste igen. Han nosade sedan på mig. Jag la filten på honom och packade in honom. Gosade med honom genom filten. Jag kollade chippet och lyfte sedan hela paketet in i transportburen.

Lycka till Sorrel <3

image

3-4:an

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

Det här inlägget postades i Katthem och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.