Ägaren funnen!

Den svarta toviga hankatten som setts ströva omkring på Vätö i lite mer än en månad är nu hemma igen efter nästan fyra månader på vift. Avståndet mellan hemmet och där han hittades är nästan två kilometer.

Det var två bokstäver som inte gick att få fram i tatueringen. Jag kunde se tre siffror och ett otydligt tecken, men fick ingen träff på sökningarna. Nu när jag pratat med matte, så ska det vara ytterligare en bokstav i kombinationen, men den fanns det inget spår av i kattens öra. Nu är han chippad och kan tala om var han bor 🙂

När han kom hem gick han och åt, gick på toa och gick sedan och lade sig på sitt favoritställe. Precis som om han aldrig varit borta 🙂

Upphittad hane

Upphittad hane

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

Det här inlägget postades i Katthem och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.