Steken hälsar

Ville dela med mig ett av våra stora framsteg med Zion (fd. Steken)
Nu har det snart gått 2 veckor sen lille herrn slutade att fräsa åt oss. Och vi har börjat klappa honom på huvudet och på tassarna, vilket han accepterar. Men bara om han sen får slänga sig över handen och tugga på den… Idag provade jag ”inteslutaklappa” metoden, och till min stora förvåning så började Zion att buffa tillbaka ,lite smått, mot handen när jag klappade. Och även ett nöjt spinnande kom det fram efter en stund ❤️ jag blir helt varm i kroppen av alla känslor som han visar för oss. Vilken kisse! Vi är så glada att han har fått komma till oss!

Till filmen

image

Zion (Steken)

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

Det här inlägget postades i Katthem och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.