Våra hantverk

Ibland kommer det in saker till loppisen som jag lägger åt sidan för att det till exempel kan bli priser till lotteriet eller så lägger jag upp det på tradera för att det kan generera mer pengar åt katterna på det sättet.

För ett tag sedan lämnades ett nyckelskåp in till loppisen. Jag såg genast att det tråkiga nyckelskåpet kunde bli mycket finare. Senare lämnade någon in ett liknade nyckelskåp fast mindre och jag lade även den åt sidan.

image

Ett tråkigt nyckelskåp


 
 
Tiden gick och jag insåg att jag aldrig skulle få tid att göra något av dem även om viljan fanns. Jag lämnade dem därför till Ann, så att hon skulle kunna skapa något fint, vilket hon alltid gör, med kattema så klart! En fundering bara… Har jag första tjing? 😉

Är du intresserad själv? Jag kommer lägga ut en auktion på den på katthemmets Facebooksida inom en snar framtid. Gå in och gilla katthemmet, så håller du dig uppdaterad 🙂

Här är i alla fall resultatet:

image

Anns nyckelskåp

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

Det här inlägget postades i Katthem och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.