Sista paret ut!

Det tioåriga syskonparet, som kommit till oss för att husse gått bort för två månader sedan, har nu blivit adopterade. Skrållan och Snurre är så otroligt goa och kärlekstörstande, vilket gör de svåra att fotografera… 🙂  Det är få som ser charmen med att adoptera en mogen katt.

Skrållan och Snurre

Skrållan och Snurre

 

Skrållan börjar trampa och kurra bara man tittar på henne 🙂

Skrållan

Skrållan

 

Om jag ställer mig en bit från Snurre kanske det går att fotografera honom? Han sitter som lutande tornet i Pisa och tycker att jag ska sluta upp med dessa onödigheter när jag kan gosa med honom istället!

Snurre

Snurre

 _____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

Det här inlägget postades i Katthem och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.