Kontakt med ägaren

Jag fick äntligen svar på mitt pm via Facebook från ägaren till de två katterna som jag tog emot före jul. Hon har flyttat utomlands och hennes ex? pojkvän skulle se till katterna. Jag berättade för henne att katterna varit ute helt själva en längre tid och är väldigt magra. De hade inte klarat sig så värst länge till om inte människor i området engagerat sig. Det verkar som att han har flyttat och lämnat kvar katterna.

Matte var otroligt ledsen över detta. Hon trodde verkligen att pojkvännen tagit hand om katterna. Jag har nu bett henne att maila en överlåtelse till katthemmet, så vi kan placera om katterna.

Detta visar att man aldrig kan dra förhastade slutsatser om varför en katt är hemlös.

Saki

Saki

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

Det här inlägget postades i Katthem. Bokmärk permalänken.