Folke hälsar

Folke. Vårt yngsta svansbarn här hemma. I februari flyttade han hem till mig, min sambo ”storakattsyster” Shirin och ”storekattbror” Rufus. Vi fick inte ens titta på honom från avstånd då. Fräste och markerade klart och tydligt att vi inte fick komma nära. Man undrar vilka monster till människor han stött på innan han flyttade in hos oss.

Idag ser det ut som på bilden. Han kommer självmant och lägger sig bredvid, öser oss med kärlek och gos. Spinner högt(!!) och njuter av livet. Är så lycklig att just han fick en andra chans, chansen till ett liv han förtjänar. En chans att göra vår lilla familj ännu lyckligare med hans närvaro. ALLA katter, framförallt dessa skyggisar förtjänar den chansen. Tack för att ni matchade ihop oss helt perfekt.

image

Amanda och Folke

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

Det här inlägget postades i Katthem och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.