Hemma igen

En saknad svart katt resulterade i att en svart katt hittades vid sportcentrum i Norrtälje. Man kom till katthemmet för att kolla id och det visade sig att kissen var chippad. Det höjer alltid pulsen när chippläsaren piper till! 🙂

Jag kände igen nummerserien som vår, men att det var några år sedan vi hade just den kombinationen. När jag slog på chipnumret så visade det sig att det var vår Ludde. Han adopterades från oss 2010. Jag vet också att han var saknad sedan en månad tillbaka. Ludde bor på Stockholmsvägen i Norrtälje. Han är en innekatt som råkade smita ut av misstag. Husse var överlycklig när jag ringde och berättade att Ludde blivit hittad. Upphitterskan levererade Ludde hem 🙂 ”Fel” kisse, men ändå rätt 🙂

image

Ludde

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

Det här inlägget postades i Katthem och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.