Blodprov

Ronin var hängig ett tag före jul och det visade sig att hans blodsocker var lågt. Han insulin justerades och han var sig själv igen. Han blev hängig igen precis före nyår och det berodde även då på att hans socker var mycket lågt. Han har därför inte fått något insulin på hela tiden nya året för varje gång vi kollat hans blodsocker så har han haft normala värden.

Han fick därför lämna ett blodprov och det visade att hans långtidssocker var normalt. Det betyder att han har blivit botad från sin diabetes! Ovanligt, men det kan tydligen hända på katter ibland. Ett år med diabetes och nu slipper han sprutorna! Han behöver bara hålla koll på sin vikt.

image

Ronin

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

Det här inlägget postades i Katthem och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.