Nästa veterinärdag 23/2

Fler veterinärdagar kommer planeras in under våren. Detta är en del i vårt nya förebyggande arbete. Att erbjuda kastreringar till självkostnadspris. De dagar vi har haft hittills har haft ett otroligt gensvar utan att vi marknadsfört det.

En hona som vi kastrerade utifrån hade gått på p-piller i flera år och hennes livmoder var förstorad och hon var väldigt nära en livmoderinflammation. Hon hade tur som kom in för kastrering när hon gjorde det. Hon slapp onödigt lidande och ägarna slapp dyra akutkostnader. Något som de förmodligen inte skulle haft råd med eftersom pengar var anledningen till att de dragit ut på att kastrera till att börja  med.

Veterinärdag 19

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

This entry was posted in Katthem and tagged , . Bookmark the permalink.