Agnes hälsar

Hejsan! Det är Agnes här. Jag mår bra och har installerat mig ordentligt. Har tagit över sängarna och alla möbler men matte o husse verkar inte misstycka. Har varit ute en del men snön är inget vidare, blir väl bättre sedan. Roligast att vara ute på kvällen så de blir oroliga och går ut o visslar o ropar, naturligtvis kommer jag – om inte direkt kanske.

Igår prövade jag för första gången att sitta i mattes knä framför tv – annars är jag inte särskilt kärvänlig på det viset. Går efter dom i vartenda steg de tar o är i vägen i största allmänhet. Bäst är när jag kan klösa dem på benen – blir ännu bättre i sommar när de är barbenta. Jag har också ovanan att prata hela tiden fast de fattar ju inte vad jag säger.

Deras stora problem är min mathållning – de har spenderat alla veckopengar på att prova all kattmat som finns + kokt lax, tonfisk på burk, köttfärs, leverpastej – ja allt man kan tänka sig. Däremot tycker jag om grillad kyckling från Flygfyren o det blir inte så ofta! Grädde, laktosfri, går också bra o torrfoder om det är rätt sort.

Jag är inte rädd när det kommer främmande som har både katt o hund – lite onödigt att de kommer hit, men vi jag morrar åt dem och känner mig så farlig.

Matte o Husse hälsar också.

Agnes

Agnes

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

This entry was posted in Katthem and tagged , . Bookmark the permalink.