Vår första mamma har somnat in

Hej Cecilia!
Vi vill bara berätta att Skorpan somnade in igår på sin favoritstol lugnt och stilla. Hon har varit pigg och kry in i det sista så jag tror inte hon har mått dåligt. Hon ser väldigt fridfull ut i alla fall. Vi kommer att sakna henne oerhört mkt . Vi har beslutat att strö henne på landet, där hon älskade att vara (i alla fall på sommaren).
Hälsningar Carina

Skorpan

Skorpan

 

Några av Skorpans kloka ord till en djurkommunikatör:

Jag blev lika förvånad som dom det här var inte alls vad jag räknat med.
Jag lämnade dom inte för att jag ville ha det så. Dom är mig så kära.
Jag älskar dom verkligen.
Dom måste ta hand om varandra det är viktigt. Inget är självklart.
Alla måste få sin tid.
Jag har det bra här.
Det är svårt för oss katter på jorden vi har svårt att passa in i eran värld, så som ni vill ha den.

Det är inte rätt att vissa ska styra över andra, begränsa deras värld. Människan kan inte forma världen efter sina behov. Det blir inte bra. Ni är bara en del av det stora precis som alla andra. Det är inte meningen att ni ska anpassa allt efter era önskningar. Man måste ta hänsyn till allas behov.

Den här familjen gör sitt bästa. Respekt är viktigt. Respekt för allt som lever.
Ta hand om varandra.
Respekt och kärlek är viktigt.
Det var dags för mig att komma hem helt enkelt. Man vet aldrig när.

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

This entry was posted in Katthem and tagged , . Bookmark the permalink.