När det är läskigt håller man ihop

Fyra katter får tydligen plats hur lätt som helst i en halv bur!

De sju katterna anlände igår i fyra burar och vi ställde in dem i karantän och öppnade upp. Sedan fick de själva bestämma vad de ville göra. Jag vill inte bråka med dem mer än absolut nödvändigt under det första dygnet.

Nykomlingar

Nykomlingar

 

Två var ute och undersökte sitt nya boende på en gång, men de andra ville ligga kvar och känna efter om det var säkert först. Sedan valde de att kampera ihop för trygghet. Alla katterna är mycket små i växten och åt det smala hållet.

Liten kille

Liten kille

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

This entry was posted in Katthem and tagged , . Bookmark the permalink.