Leta katt

En kvinna som bor permanent i ett sommarstugeområde har sett flera katter under sitt hus. En katt var id-märkt och kunde snabbt komma hem, men det är nu en svart katt som uppehåller sig där som misstänks varit dräktig och kanske ha fött en kull senaste dygnen.

image

Misstänkt dräktig hona

 

Jag åkte dit idag för att ta en titt, men det var inte det lättaste att som människa ta sig in under krypgrunden. Dit jag kom åt, så kunde jag inte se någon katt eller ungar, men det fanns många krypin som en katt kan ta sig till, men inte jag.

Det var torrt och väldigt varmt under huset, så om katten var dräktig och fått sin kull där så går det ingen nöd på dem nu och dessutom så matas mammakatten. Vi får helt enkelt avvakta lite och se hur det utvecklar sig.

image

Under grunden

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

Det här inlägget postades i Katthem och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.