Inte registrerade

Idag kom två kastrerade hankatter till katthemmet för att bli chippade. De var redan tatuerade, men ägarna tyckte att de ville säkra upp med ett chip. När jag sökte på tatueringarna så fanns kissarna inte med i registret… De var födda 2007. De har alltså gått i 7 år med en tatuering i örat, men inte varit registrerade som ägarna hade trott. (Nu har jag fixat det.) Detta är jätte vanligt!!

Kolla din katt!

Gå in här på SKK och klicka på sök katt. Sedan skriver du in din katts id och trycker på sök. Då får du veta om katten är registrerad eller inte och om dina uppgifter är uppdaterade. Vänta inte! Gör det nu!

Om du behöver hjälp hör av dig till katthemmet. Vi hjälper mer än gärna till!

Om din katt inte är id-märkt, så boka en tid på katthemmet för id-märkning. Det kostar 165 kr att id-märka och registrera katten när du gör det hos oss. Normalt pris på klinik är mellan 300-500 kronor och sedan tillkommer registreringsavgiften på 130 kr.

Om din katt redan är id-märkt med tatuering, så kan det vara en ide att komplettera med ett chip om det är så att tatueringen blivit svår att läsa.

Sätt gärna upp denna här på din arbetsplats, skola, anslagstavla i bostadsområdet eller i din trappuppgång. Har du ingen skrivare. Hör av dig till katthemmet, så kan vi posta den till dig 🙂

Dålig tatuering

Dålig tatuering

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

This entry was posted in Katthem and tagged , . Bookmark the permalink.