Danny har lämnat oss

Danny har inte blivit bättre trots att han blev insatt på insulin. Jo, hans diabetes har vi fått ordning på och han är jätte snäll när man ska ge insulin morgon och kväll, men det visade sig vara fel på hans njurar(njursvikt) och bakkroppen slutade sedan fungera. Han kunde inte hoppa alls. Sista veckan har han tappat en hel del i vikt. Jag som inte sett honom på en vecka såg en klar skillnad. Sisa dygnet har han slutat gå på toa och bara gjort på sig där han låg. Lilla gubben…

image

 

Det behövdes ingen diskussion om vad som var rätt att göra för honom, men inte mindre sorgligt för det… Silvia hjälpte honom vidare. Ingen mer smärta eller sorg för Danny nu. Han blir inte bortglömd <3

Sofia och Silvia med Danny

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

Det här inlägget postades i Katthem och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.