Det rullar på

Det är flera som testat att handla via Sponsorhuset och det är på köp som man skulle ha gjort i alla fall. Går man via Sponsorhuset ger det återbäring till en själv, men även till katthemmet. Sen kan man välja att ta ut återbäringen eller donera det till katthemmet.

Det är väldigt enkelt. Jag blir medlem på Sponsorhuset och väljer katthemmet som förening att stödja. När jag ska handla något loggar jag in på Sponsorhuset och klickar mig vidare till den nätbutik jag ska handla från. Det finns i nuläget 534 nätbutiker anslutna.

Katthemmet handlar handsprit, pappersservetter, bläckpatroner, kontorsmaterial och veterinärfoder via nätet. Det har vi gjort i alla år, för att det är enkelt och ofta billigare. Nu bara på några köp som vi skulle ha gjort i alla fall har katthemmet fått lite över 200 kronor plus att jag får samma summa som jag kan donera till katthemmet efter 30 dagar. Det är pengar som annars katthemmet inte skulle ha fått. På köp vi ändå skulle ha gjort. Det är riktigt häftigt!

Sedan jag först skrev om detta har 21 personer blivit medlemmar i Sponsorhuset och valt katthemmet som förening 🙂 Men det är klart vi vill ha fler medlemmar!

Kan det vara så att du bokar hotellrum eller resor åt dig själv eller ditt företag? Där finns det mycket pengar att tjäna.

När man är medlem kan man även gå med i Panel och Cint där man svarar på enkäter och tjänar pengar åt katthemmet. Jag har svarat på några enkäter och hittills tjänat in 57 kronor till katthemmet på några få minuter 🙂 Vi söker därför fler som kan göra om några minuter av sin dag till snabba cash till katthemmet 🙂 Börja med att bli medlem på sponsorhuset. Allt måste gå via dem. Gå sedan med i Panel och Cint 🙂

Sponsorhuset

Sponsorhuset

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

This entry was posted in Katthem and tagged , . Bookmark the permalink.