Dräktiga honan

På eftermiddagen gick ytterligare en katt i fällan i Görla som sedan kom till katthemmet för kontroll. Det var en okastrerad hankatt som inte hade något chipp. Han var en medelstor eller medelliten hankatt, men han hade en väldigt uppsvälld mage. Om detta nu var den katt man rapporterat som en dräktig hona, så är det inte så konstigt att man trott det vid en första anblick på håll.

Han var åt det magra hållet och med en stor uppsvälld mage. Det tittade ut maskar i rumpan på honom när jag undersökte honom och han har haft diarré. Han var rädd, men lugn. Han fräste inte ens. Han har haft ett hem. Han var väldigt smutsig och hade en tjock, tjock vinterpäls.

Misstänkt dräktig

Misstänkt dräktig

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

Det här inlägget postades i Katthem och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.