Ägaren hittad

Pluto kom till oss i början av januari och grannarna var säkra på att hans ägare hade flyttat. Efter lite grävande lyckades jag få tag på mannen som ägt huset som såldes i december. Han hävdade att det var hans sons katt, men att han inte var säker. Han skulle ta reda på sonens telefonnummer och återkomma till mig.

Tiden gick och jag försökte flera gånger att nå mannen igen, men utan resultat.  Jag tog då kontakt med polisen och berättade hur läget såg ut. De kunde hjälpa mig få kontakt med sonen.

Så efter mycket om och men så är nu Pluto överskriven på katthemmet. De hade ingen förklaring till varför Pluto lämnats ensam kvar…

Pluto

Pluto

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

Det här inlägget postades i Katthem och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.