Vem äger mig?

2017-06-21 – Ägaren hittad! 🙂

En mycket trevlig honkatt har setts på Gråbergsgatan i Norrtälje sedan tre veckor tillbaka. Hon har försökt ta sig in till några familjer i området. Man har försökt ta reda på om katten bara hälsar på eller om hon är vilse. De har inte matat katten, men hon har ändå hållit sig kvar.

Idag var de här på katthemmet för att kolla id och tyvärr var hon inte id-märkt. Jag kunde genast konstatera att hon var underviktig. De som uppmärksammat henne skulle ta in henne och ge henne mat, samt att man skulle sätta upp lappar i ett större område.

Liten honkatt med Néa

Liten honkatt med Néa

 

Karta över området.

Karta över Gransäter

Karta över Gransäter

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

Det här inlägget postades i Katthem och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.