Ung hane hittad och återförenad

En ung hane hade irrat sig in på båtuppställningsplatsen i Hysingsvik. Han var skadad i ansiktet, men inget allvarligt. De kom till katthemmet för att kolla id och kisse var chippad! En Morris som varit saknad i fyra dagar. Han bodde i området, men för långt bort för att han bara skulle knallat iväg. Med tanke på skadorna hade han nog råkat ut för något som skrämt iväg honom.

Ung hane

Ung hane

 

På katthemmet fick han vänta på att husse och matte skulle komma och hämta honom. Morris somnade som en stock i transportburen! Han vaknade inte fast vi ruskade i honom. Han sträckte på sig och rullade över på rygg. Tröttmössa!

Morris

Morris

Han fick fart när han kände doften av mat! 😉

Morris

Morris

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 123 161 20 01

Det här inlägget postades i Katthem och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.