Kajstuds 

Jag fick ett meddelande igår angående en 9-årig katt som lämnats i till veterinär för avlivning av den anledningen att man skulle skilja sig. En 15-åriga kattkompis hade redan tyvärr fått somna… men veterinären tyckte att det var synd att avliva 9-åringen och försökte därför hitta en annan lösning. Katten fick en tidsfrist på drygt 12 timmar. Hade man inte hittat en lösning innan dess skulle katten avlivas. Jag sa naturligtvis ja utan att tänka en sekund på det!

Klockan halv fem idag anlände Ragge till katthemmet. Kvart över fem var han på väg med hem med nya husse, som var på katthemmet för att hitta ett nytt sällskap efter att hans kisse tassat vidare av ålder, när Ragge anlände. Snacka om flyt i oflytet!

Ragge

Ragge

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 123 161 20 01

Det här inlägget postades i Katthem. Bokmärk permalänken.